HELSINKI 2021

Palvelu

Animointi

Animointipalvelut

Liikettä käytetään yhä enemmän markkinoinnissa ja lisäämällä liikettä viestintääsi saavutat enemmän huomiota kuin staattisella viestillä. Myös sovellukset hyödyttävät enemmän liikettä, jolla rikastetaan ja tuetaan käytettävyyttä.

Käytössämme olevilla teknologioilla voimme suunnitella tehokkaasti liikettä viestintään sekä digitaalisiin tuotteisiin. Oli sitten kyse logon animoinnista tai monimutkaisesta käyttöliittymästä, on animaatiot oleellinen osa brändiäsi.

Missä voimme auttaa:

Animaatiot
Interaktiivisuus
Koodatut animaatiot
Brändiviestintä
Prototyypit
Ajatuksia animoinnista

Ajatuksia

Emootiot ja liike: Elämässä mikään (yleensä) ei vain tapahdu nimittäin kaikki liike alkaa ja loppuu. Lyhykäisyydessään sitä animointi on myös digitaalisissa tuotteissa. Liike avustaa, informoi ja elävöittää digitaalista palvelukokemusta.
Brändin elävöittäminen: Tunnistamme brändin sen tuotteista, nimestä, logosta, väreistä, sanoista ja arvoista, mutta miten se liikkuu? Onko se ketterä? Rento? Vai staattinen? Sekin on ok.
Käytä harkiten: Jos kaikki liikkuu, mikään ei liiku. Käytä animointia jos siihen on syytä tai jos se parantaa käyttökokemusta.
KATSAUS: Animointi lisää toisen ulottuvuuden digitaaliselle tuotteelle tai palvelulle ja voi parhaimmillaan vahvistaa brändisi viestiä, tehostaa tuloksia ja parantaa palvelun käytettävyyttä.