HELSINKI 2021

Palvelu

Kuvitukset

Kuvituspalvelut

Kuvituksilla pystytään elävöittämään brändiviestintääsi ja luomaan eri tunteita eri konteksteissa. Kuvitukset voivat olla abstrakteja, suloisia, teknisiä ja kaikkea siltä väliltä. Ne voivat olla oikeastaan mitä tahansa.

Olemme ylpeitä kuvitustaidoistamme ja se on varmasti yksi meidän suunnittelutyön vahvuuksia. Uskomme kuvituksen voimaan brändiviestinnän tukena. Meillä on vuosien kokemusta pienten sekä suurien kuvitusten luonnissa brändiviestintää, julkaisuja sekä käyttöliittymää tukevissa kuvituksissa, jotka ovat luotu nimenomaan sinun brändillesi.

Missä voimme auttaa:

Visuaalinen tarinankerronta
Ikonit
Brändikuvitukset
Infografiikat
Markkinointimateriaalit
Ajatuksia kuvituksista

Ajatuksia

VAHVISTA SANOMAA: Tykkäämme kuvituksista, mutta kaikkea ei aina kannata kuvittaa. On tärkeää sisäistää sisältö, ymmärtää tavoitteet ja katsotaan yhdessä, missä ja miten kuvituksia voidaan parhaiten hyödyntää.
KUSTANNUSTEHOKKUUS: Kuvitukset antaa markkinointiisi joustavuutta ja yhdenmukaistaa materiaalit. Yhdestä kuvituksesta saadaan helposti muokattua eri versiota ja luotua materiaaleja moneen eri tarpeeseen, joka lopulta alentaa kustannuksia.
SÄÄNNÖT JA YHDENMUKAISTAMINEN: Loputon määrä eri tyylejä voi helposti päätyä kaoottiseen ja sekavaan yleisilmeeseen. Se toki sopii meille jos se on sitä mitä haetaan. Pyrimme kuitenkin luomaan selkeät tyylikirjastot ja ohjeistuksen kuvituksille, jotta voit jatkossa tuottaa saman henkistä materiaalia eri kuvittajien toimesta.
YLEISTÄ: Kuvitukset ei näe rajoja siinä mitä niillä voidaan kommunikoida. Voi olla jotain, mutta emme keksi sitä nyt... ja jopa tuon ajatuksen voisi kuvittaa.