HELSINKI 2021

Palvelu

Luova ohjelmointi

Koodaus palveluna

Meille luovana toimistona on tärkeää, että lopputulos tuntuu ja näyttää siltä kuin se oli suunniteltukin. Siksi tarjoamme erilaisia koodauspalveluita varmistamaan, että tuotteesi toimii ja näyttää siltä kuin sen pitääkin.

Vuosin varrella olemme rakentaneet satoja digitaalisia palveluita, nettisivuista mobiilisovelluksiin ja käytämme aina viimeisimpiä teknologioita, jotta tulevaisuudessa palveluiden päivittäminen ja tietoturvallisuus olisi alansa huippua.

Ulkoasun implementointi
Wordpress ja Shopify
Vaativat animaatiot
Tekninen tuki
Koodin auditointi
Verkkokaupat
React
AJATUKSIA OHJELMOINNISTA

Ajatuksia

PALVELUN TULEVAISUUS: Tuotteen kehittäminen ei lopu siihen kun palvelu julkaistaan. Julkaisun jälkeen optimoidaan, päivitetään ja luodaan uusia ominaisuuksia. On sanomattakin selvää, että tuotannossa tulee huomioida palvelun elinkaari ja koodin pitää olla joustavaa.
HELPPO YLLÄPITO: Meidän CMS-ratkaisuilla voimme rakentaa räätälöityjä päivitystyökaluja helpottaakseen päivittäistä ylläpitoa ja tehdä sivuston jatkokehityksestä mahdollisimman joustavaa sekä taloudellisesti kannattavaa.
RATKOMME HAASTEET PUOLESTASI: Tavoitteenamme on palvella asiakkaita ja antaa meidän asiantunteva näkemys jokaiseen projektiin. Kun haastat meidät, teemme parhaamme ratkoaksemme tekniset sekä luovat haasteet.
KATSAUS: Luova ohjelmointi on paras tapa elävöittää digitaalista palveluasi, koodilla voimme luoda liikettä, syvyyttä ja interaktiivisuutta. Saat meiltä tuotteen joka ei vain näytä hyvältä, mutta tavoittaa myös liiketoiminnalliset tavoitteet ja viestii brändiäsi oikealla tavalla.