HELSINKI 2021

Palvelu

UI-suunnittelu

UI-suunnittelu palveluna

UI-suunnittelu on yksi tärkemmistä digitaalisen suunnittelun prosessista ja se on myös yksi meidän palveluiden kulmakivistä.

Kun kysymyksiin "mitä, missä ja milloin" on vastattu, voidaan aloittaa digitaalisen tuotteen ulkoasun suunnittelu, joka tukee brändiviestiäsi sekä helpottaa tuotteen käytettävyyttä. Digitaalisen tuotteen ulkoasu koostuu muustakin kuin vain kuvista ja väreistä. Ulkoasulla luodaan visuaalinen muoto asiakaskokemukselle sekä yrityksesi viestille. Siksi UI-suunnittelu on yhtä isossa roolissa kuin fyysisten palveluiden ja tilojen suunnittelu.

Datan visualisointi
Tyylikirjastot
Sovellusten UI
Verkkosivujen suunnittelu
Material design
Responsiivisuus
Ajatuksia UI-suunnittelusta

Ajatuksia

Kilkkeet: Trendejä kannattaa seurata ja ne osoittavat mikä on hetkellä "se juttu". Muista kuitenkin, että brändisi on uniikki ja sillä on oma viesti kerrottavana. Siksi ei kannata vain katsoa kilpailijoita vaan miettiä mitä haluaa viestiä ja pitää omista tavoitteista sekä brändiviestistä kiinni.
Käyttökokemus kaiken ytimessä: Hyvä käyttöliittymä selkeyttää yrityksesi viestiä, jonka avulla onnistut paremmin liiketoiminnallisissa tavoitteissasi, lisäksi hyvä käyttöliittymä auttaa käyttäjää ymmärtämään ja tekemään ostopäätöksiä varmuudella. Auta siis kävijää löytämään se mitä he tulivat etsimään ja luo lisäarvoa selkeyttämällä palvelusi käyttöliittymää.
Sisältö on kaiken a ja o: Viestisi siitä kuka olet tai mitä haluat käyttäjän tekevän tulisi olla selkeää alusta alkaen. Tavoitteet ja ydinviestejä voidaan aina työstää yhdessä jos ne ei ole vielä täysin selkeitä. Yhteistyöllä voimme luoda parhaan mahdollisen lopputuloksen sillä sinä tunnet liiketoimintasi ja me voimme suunnitella sen.
KATSAUS: UI-suunnittelu on yksi monista digitaalisen tuotteen suunnittelun vaiheista. Hyvä sisältö, konsepti ja selkeät tavoitteet ovat tärkeitä onnistuneen tuotteen suunnittelussa. Jos tarvitset apua ideoinnin kanssa, ole yhteydessä niin viedään yhdessä projektisi maaliin!